Alytaus kalėjimo Saugumo valdymo skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnais, užkardė draudžiamų daiktų ir galimai narkotinių medžiagų patekimą. Jie atliko į pasimatymą su giminaičiu atvykusios moters kratą ir paėmė narkotines medžiagas bei draudžiamų mobiliojo ryšio priemonių priedus.

Atlikę kratas įtariamosios automobilyje ir gyvenamojoje vietoje, pareigūnai aptiko dar daugiau įvairių narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Taip pat rastos svarstyklės kvaišalams sverti ir smulkintuvas kanapėms.

Kitas ikiteisminis tyrimas pradėtas, kai per prevencinį pokalbį į trumpalaikį pasimatymą atvykusi nuteistojo žmona Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnams prisipažino kūno ertmėse slepianti paketą su rusvos spalvos biria medžiaga.

Pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją