Pirmadienį, prieš devintą vakaro, Vilniuje, Parko gatvėje, automobilio „Porsche Cayenne“ 24 metų vairuotoja, rikiuodamasi iš antros eismo juostos į pirmąją, nepastebėjo greta važiuojančio maršrutinio autobuso.

Jo vairuotojas buvo priverstas staigiai stabdyti. Tuo metu salone pargriuvo ir nukentėjo 45 metų keleivė. Greitoji pagalba moterį nuvežė į ligoninę.

Devintą ryto Kaune, A. Juozapavičiaus prospekte, iš automobilių aikštelės išvažiuojantis automobilis „Peugeot 308“, sukdamas į kairę nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Audi“ markės automobilio ir su juo susidūrė. Nukentėjo „Peugeot“ vairuotoja, 52 metų Ukrainos pilietė.

Popietę, Kauno rajone, Dievogalos kaime, į kairėn sukti sustojusį motociklą „Yamaha“, rodžiusį posūkio signalą ir praleidusį pagrindiniu keliu važiavusias kitas transporto priemones, atsitrenkė iš paskos važiavęs automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas 68 metų vyro. Nukentėjo motociklo 17 metų vairuotojas, teisę vairuoti jis turi.

Šeštą vakaro, Klaipėdoje, Taikos prospekte, į kairę automobiliu „Toyota Auris“ sukantis 35 metų vyras neįsitikino, kad tai daryti saugu ir nepraleido tiesiai važiuojančio automobilio „Mini Cooper“. Nukentėjo šio automobilio 20-metė keleivė. Per įvykį apgadintas kelio atitvaras.

Šiemet avarijose žuvo 18 žmonių, sužeista – 279.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją