Specialiai sukurtoje feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ skelbiama, kad bus tęsiama paauglio paieška Neries krantinės segmentuose, taip pat bus vykdoma savarankiška paieška tolimesniuose Neries krantinės segmentuose ir sausumoje.

Organizatoriai taip pat paskelbė, kad toliau vyks ir paieška dronais, ją koordinuoja Raudonojo Kryžiaus atstovai.

Prašoma kamerų įrašų

Socialiniame tinkle organizatoriai pasidalino prašymu.

„Vykdant paiešką tikrinti viešojo transporto, viešojo stebėjimo, įstaigų kamerų įrašai. Tačiau mieste yra daug privataus naudojimo kamerų. Prašome gyventojus, verslus, kurie įsikūrę teritorijoje, pažymėtoje žemėlapyje, ir turinčius stebėjimo kameras, peržiūrėti vasario 4 d. 16:30-20.00 val. vaizdo įrašus.

Nesvarbu, ar tuo metu įraše kažką pastebėsite, ar ne (tai taip pat informacija), informuokite mus el. paštu mykolopaieska@gmail.com, nurodydami vaizdo kameros vietą ir stebėjimo kryptį“, – rašo organizatoriai.

Pirmadienį (devintąją paieškų dieną) ugniagesiai tęsė dingusio vaikino paiešką. Anot PAGD, buvo išžvalgyta upė ir abi jos pakrantės nuo Žirmūnų tilto iki „Litexpo“ parodų rūmų. Dingęs vaikinas nebuvo rastas.

Panaudota: valtis, vandens motociklas, sonaras ir povandeninis dronas.

Dingo be žinios

Delfi primena, kad paauglys šeštadienį, apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu. Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją