Sekmadienį, apie 20 val., Vilniuje, Tūkstantmečio gatve važiuojantį automobilį „Škoda“ kliudė ir apgadino „Peugeot 307“. Jo vairuotojas po eismo įvykio nesustojo ir nuvažiavo Lazdynų link.

Apgadintą automobilį vairuojantis vyras susisiekė su Bendruoju pagalbos centru bei policija ir nuvažiavo paskui „Škoda“. Pastarojo vairuotojas, važiuodamas Laisvės prospektu nuo Lazdynų Spaudos rūmų link, dar susidūrė su miesto maršrutiniu autobusu.

Pasak pranešėjo, „Peugeot 307“ kirto sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir pasuko Sudervės link. Galiausiai bėglys nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo į krūmus.

Persekiotojas pribėgo prie „Peugeot“ ir ištraukė iš spynos raktelius.

Atvykus policijai, „Peugeot 307“ vairavęs vyras (gim. 1979 m.) teigė prieš valandą vartojęs alkoholio ir bevairuodamas pasijuto blogai bei „prarado koncentraciją“. Jis tikino, kad labai gailisi.

Vyras du kartus patikrintas alkoholio matuokliu. Abu kartus prietaisas parodė beveik 2 prom.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė, automobilis gali būti konfiskuotas, teks atlyginti nuostolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją