Pirminė informacija

Apie eismo įvykį Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje, ties 82A numeriu pažymėtu pastatu, kuriame įsikūrusi siuvykla, „Rinkos aikštės“ žurnalistui pranešė įvykio liudytojai.

Žmonės informavo, jog netoli pėsčiųjų perėjos matyti su švyturėliais stovintis greitosios automobilis, šalia – lengvasis automobilis ir policijos pareigūnai.

Buvo spėliojama, kad perėjoje partrenktas žmogus.

Eismo įvykis

„Rinkos aikštė“ kreipėsi į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, kad oficialią informaciją suteiktų pareigūnai.

Pareigūnų duomenimis, sausio 30 dieną, apie 18 val. 20 min., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje, lengvasis automobilis „Volvo“ susidūrė su greitosios medicinos pagalbos automobiliu „Fiat“.

Per eismo įvykį niekas nenukentėjo, medikų pagalbos neprireikė.

Buvo blaivūs

Atvykę policijos pareigūnai patikrino vairuotojų blaivumą. Tiek greitosios vairuotojas, tiek lengvojo automobilio vairuotoja buvo blaivūs.

Pareigūnai padėjo vairuotojams užpildyti eismo įvykio deklaraciją. „Policijos pareigūnai kviesti, kad būtų patikrintas blaivumas“, – pranešė policija.

Nepraleido

Pirminiais duomenimis, greitoji važiavo pagrindine J. Basanavičiaus gatve, kai į ją rėžėsi iš kiemo išvažiavęs lengvasis automobilis.

Policijos pareigūnus iškvietė greitosios vairuotojas.

Lengvosios vairuotoja teigė, kad nepastebėjo važiuojančios greitosios. Jos automobilis apgadintas gana stipriai: dužo šviestuvas, lūžo buferis, įlinko kapotas.

Greitosios automobilis apgadintas nežymiai ir galėjo tęsti tarnybą.