Vilniaus apskrities policijos duomenimis, sausio 23 d. apie 7 val. 40 min. I. Šimulionio g. nepažįstamas vyras grasino į mokyklą ėjusiai nepilnametei (gimusiai 2010 m.).

Sostinės policija prašo atsiliepti žmones, kurie sausio 23 d. nuo 7 val. iki 8 val. ėjo arba važiavo I. Šimulionio gatve pro 3 ir 5 numeriais pažymėtus namus ar buvo palikę automobilį su įjungtu vaizdo registratoriumi.

Turinčius reikšmingos informacijos, pareigūnai ragina kreiptis į Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato vyriausiąjį tyrėją Darių Urbanavičių, tel. 8 600 83335, el. paštu darius.urbanavicius@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos tel. 112.

Delfi jau vakar aprašė šį incidentą, tuo met užpultos mergaitės tėvas susisiekė su redakcija ir skundėsi, kad policija neskubėjo tirti šio incidento. Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas tik po publikacijos pasirodymo.

Mergaitę nuo maniako išgelbėjo drąsi praeivė, išgirdusi užpultosios verksmą gatvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją