Pirminiais duomenimis, trečiadienį, apie 20 val., policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Bajorų kel., akivaizdžiai neblaivi moteris griuvinėja, šalia jos stovi apgadintas automobilis.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado moterį (gim. 1977 m.), šalia jos buvo apgadintas „Audi“. Moteris pasakojo, kad nusprendė perstatyti savo automobilį, nepamatė betoninių blokų ir į juos atsitrenkė, o nuo smūgio virsdami blokai apgadino stovintį automobilį „Volvo“.

Pareigūnams kilo įtarimų, kad pilietė yra neblaivi, jos pasiteiravo ar vartojo alkoholinių gėrimų. Pasirodo ji gėrimo faktą visiškai neigė, aiškino, kad iš vis yra nevartojanti alkoholio. Vis dėlto alkotesteris parodė kitaip – jai nustatytas 3,34 prom. girtumas.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją