Sausio 16 d., apie 15 val. 30 min., Kėdainių r., Aušros k., atidarius duris į namą užėjo du nepažįstami vyrai, kurie grasino moteriai (gim. 1991 m.).

Įvykio vietoje sulaikyti įtariamieji: neblaivūs (2,59 prom.) vyras (gim. 1977 m.), pas kurį rastas ir paimtas pneumatinis pistoletas „Swiss + arms“, (0,83 prom.) vyras (gim. 1971 m.) ir vyras (gim. 1959 m.), kurie uždaryti į Kauno apskr. VPK areštinę.

Automobilyje „VW Golf“, kuriuo buvo atvykę minėti asmenys, rasta ir paimta: pneumatinis pistoletas „STEYR M9 – A1“, politileninis maišelis su 16 vnt. dujų balionėlių ir vienas pilnas buteliukas su 4,46 mm dydžio metaliniais šratukais.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. (grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją