Pirminiais duomenimis, sausio 15 d., apie 16 val. 30 min., Klaipėdos r., Veiviržėnų mstl., name, kilo gaisras, kurio metu žuvo nenustatytos tapatybės vyras.

Gaisro priežastis nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

PAGD duomenimis, pastatas medinis, 1-no aukšto su mansarda, stogas dvišlaitis, dengtas šiferiu. 16.08 val. iš namo buvo išneštas apdegęs vyras, medikai konstatavo jo mirtį.

Gaisro metu išdegė gyvenamos patalpos, patalpose buvę buities daiktai, nudegė ir nuardytas pastato stogas. Dėvėtų rūbų parduotuvės patalpos supiltos vandeniu, laužtuvu atidarytos namo durys, išneštas dujų balionas.

Tą pačią dieną, apie 22 val. 11 min., Akmenės r., Dovydžių k., užgesinus gaisrą name, buvo rastas mirusio vyro (gim. 1956 m.) sudegęs kūnas.

Gaisro priežastis nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Ugniagesiai informavo, kad namas degė atvira liepsna. Namas 1-no aukšto, stogas dengtas šiferiu. Vykdant perkasinėjimo darbus rastas sudegęs vyro kūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją