Policijos pareigūnai praneša, kad 34 metų vyras yra 1.80 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, šviesių kaštoninių plaukų, su trumpoka barzda ir ūsais.

T. Vyšniauskas yra žalių akių, ant kairės rankos turi dvi tatuiruotes, vaikščioja su ramentu. Jis vilkėjo tamsiai pilkos spalvos ilga žiemine striuke, juodomis sportinėmis kelnėmis, juodos spalvos žieminiais batais ir nešiojo pilkos spalvos skrybėlę su juoda juostele.

Vyras vairuoja automobilį „Honda Civic“.

Paskelbus asmens paieška, taip pat vykdoma ir automobilio paieška. Pareigūnai apklausė liudytojus, vykdė paiešką Druskininkų sav. miško masyvuose, kartu su ugniagesių atstovais organizuota paieška Nemuno upėje prie Merkinės piliakalnio.

Asmenis, žinančius apie vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, prašome skubiai informuoti Druskininkų PK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Artūrą Glavinską telefonu +370 700 65535 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)