Vilkaviškio r., Kybartuose , J. Basanavičiaus gatvėje per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį nepilnametį kliudė 18 metų vaikino vairuojamas automobilis „Opel Zafira“. Nukentėjo 17 metų dviratininkas.

Kauno rajone, Eikščių kaime, automobilis „Seat“, vairuojamas 86 metų vyro, kliudė ta pačia kryptimi dviračiu važiavusią 72 metų moterį. Dviratininkė paguldyta į ligoninę.

Šaulių r., Kuršėnuose, Daugėlių gatvėje, pėsčiųjų perėjoje 14 metų mergaitę partrenkė automobilis „Volvo V50“, kurį vairavo 32 metų moteris. Paauglė paguldyta į ligoninę.

Kaune, Kalniečių gatvėje, į pėsčiųjų perėją įžengusią 53 metų moterį kliudė 50 metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Roomster“. Nukentėjusioji nuvežta į ligoninę.

Kaune, Vaidoto gatvėje, automobilis „VW Golf Plus“, vairuojamas 32 metų vyro, važiuodamas atbulas, kliudė ir sužeidė 87 metų moterį.

Vilniuje, Gedimino prospekte, į kairę sukantis automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 24 metų Azerbaidžano piliečio, partrenkė pėsčiųjų perėjoje 76 metų pėsčiąją. Moteris paguldyta į ligoninę.

Kaune, Varnių gatvėje, automobilis „Opel Astra“, keisdamas eismo juostas, kliudė tris automobilius: krovininį automobilį „Ford Transit“, „Peugeot 308“ ir „Dodge“. Nukentėjo „Opelio“ 48 metų vairuotoja.

Utenos rajone, magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, automobilio „VW Transporter“ vairuotojas, lenkdamas automobilį „Audi“, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su „Nissan Qashqai“. Per įvykį nukentėjo 4 žmonės.

Panevėžyje, Klaipėdos ir Ateities gatvių sankryžoje, automobilis „Fiat Stilo“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Toyota Avensis“, kurį vairavo 48 metų moteris. Nukentėjo „Fiato“ 18 metų vairuotojas ir 15 metų keleivė.

Kelmėje, Birutės ir M. Valančiaus gatvių sankryžoje, 46 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Touran“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio ir sukdamas į kairę, susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu „Land Rover Freelander“. Po susidūrimo šis automobilis užvažiavo ant šaligatvio ir atsitrenkė į gyvenamojo namo tvorą. Nukentėjo jį vairavęs 52 metų vyras, jis nuvežtas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją