Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė pavežėju dirbančio kauniečio pasakojimas apie neįtikėtino įžūlumo jaunuolių gaują. Pristačius keleivį į Panemunę, Plento g., užuot apmokėję solidžią sąskaitą, vaikinai pavaišino vairuotoją dujomis. Nukentėjusiojo teigimu, šie jaunuoliai policijai puikiai žinomi ir ne kartą „pasižymėję“.

Incidentas įvyko Naujųjų Metų dieną. Atvežus žmogų į Panemunę iš už Raudondvario esančio kaimo, keturi jaunuoliai apsupo vairuotoją ir purškė į akis dujų. Paskui užpuolikai pasišalino , o pavežėjas liko be atlygio – daugiau nei 60 eurų.

Po įvykio, „Bolt“ vairuotojas užpuolikų nuotraukas paskelbė „Facebook“ grupėje „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“ ir paprašė žmonių atpažinti. Paviešinęs jaunuolių veidus, vyras gavau tuziną laiškų iš kitų žmonių, kurie teigė, kad juos sumušė, apvogė bei grasino peiliu tie patys užpuolikai.

Viena apsaugos darbuotoja pavežėjui rašė, kad šie jaunuoliai juodus darbelius esą pradėjo dar būdami paaugliai. Paskui pas kaunietį atėjo aiškintis įraše užfiksuotų vaikinų mama. Ji, vairuotojo žodžiais, labai palaikė savo vaikus. Vyras teigė sulaukęs grasinimų, todėl identifikavus kelis jaunuolius, įrašą iš feisbuko pašalino. Po incidento nukentėjusysis kreipėsi į policiją. Anot vyro, dalis įtarimųjų nustatyti.

„Po pokalbio policijoje paaiškėjo, kad jie dar ir „Bolt Food“ vairuotoją užpuolė Partizanų gatvėje. Užsakė picą, puolė vairuotoją, visą automobilį iškraustė. Policijoje visi gerai žinomi išskyrus vieną, kuris į šį sūkurį pakliuvo atsitiktinai, atgailauja ir pažadėjo padengti kelionės kainą“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo nukentėję vyras. Anot jo, keleivis, prisistatęs „kroviniu“, jau sausio 2 d. buvo pričiuptas mėginantis pavogti alkoholio.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Dovilė Ežerinskienė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad apie šį įvykį pranešimas sausio 1 d. buvo gautas elektroninių paslaugų portale epolicija.lt.

„Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno PK pradėta administracinė teisena pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas) ir 108 str. (Smulki vagystė, sukčiavimas, turto pasisavinimas ar iššvaistymas)“, – įvardijo Kauno policijos atstovė.

Tik vakarais ir naktimis dirbantis pavežėjas sakė, kad tai nėra pirmas kartas, kai vyras ar jo keleiviai užpuolami, ypač prie įvairių klubų. „Manęs turbūt laukė toks pat likimas, kaip ir „Bolt Food“ kurjerio, bet jie manęs išsigando. Taip pat pamatė kamerą“, – svarstė užpultas vairuotojas. Daugiau apie tai, kad vyksta Kaune, skaitykite čia.