Sausio 3 d. popietę policiją pasiekė pagalbos prašymas – sunerimę artimieji kreipėsi dėl dingusio 53 metų vyro. Jis pasakė, kad išeina į darbą, o vėliau artimiesiems su juo nebepavyko susisiekti.

Telšių rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo paiešką ir iki sutemstant žvalgė apylinkes, bet tądien pastangos rezultatų nedavė. Teko laukti ryto.

Kitą dieną, vos prašvitus, paieška buvo atnaujinta, joje dalyvavo apie 30 policijos pareigūnų, tarp kurių ir kinologai su tarnybiniais šunimis. Netrukus paieškos grupė gerokai išsiplėtė – policijos pareigūnams į pagalbą atskubėjo visas būrys pagalbininkų. Telšių miesto ir rajono apylinkes bei miškus žvalgė savanorių grupės „K9 paieška“ nariai, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai su termovizoriumi, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Klaipėdos skyriaus savanoriai, jaunieji policijos rėmėjai ir savanoriai piliečiai su keturračiais.

Sėkmė aplankė jau po kelių valandų. Apie 13 val. vyras buvo surastas miške. Jis buvo sušalęs, sunkios būklės, nesiorientavo aplinkoje. Policijos pareigūnai, suteikę pirmąją pagalbą, patys žmogų išvežė į ligoninę. Šiuo metu jo gyvybei pavojus negresia.

Tik abejingais nelikusių ir prie vyriškio paieškos prisidėjusių savanorių bei pareigūnų pastangų dėka šįkart viskas baigėsi laimingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją