Panevėžio apygardos prokuratūra praneša, kad negyvos moters kūnas su smurto žymėmis bute Molėtuose buvo rastas sausio 5 dienos vakare.

Atvykę policijos pareigūnai sulaikė kartu gyvenusį mirusiosios sūnų. Pirminiais duomenimis, moteris galėjo būti mirtinai sužalota per kilusį konfliktą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl artimo giminaičio ar šeimos nario nužudymo. Tyrimą atlieka Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimų skyriaus pareigūnai, o tyrimui vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Audrius Mačerauskas.

Prokuroras kreipėsi į Utenos apylinkės teismo Utenos rūmus, prašydamas įtariamajam skirti suėmimą 3 mėnesiams. Teismas prokuroro prašymą patenkino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją