Pirminiais duomenimis, gruodžio 26 d., apie 17 val. 8 min., Kaišiadorių r., Antakalnio k., gyvenamojo namo kambaryje kilo gaisras, kuriuo metu apdegė grindys ir aprūko namo sienos.

Gaisravietėje buvo rastas šeimininko (gim. 1967 m.) kūnas.

Įtariama, kad gaisro priežastis – neatsargus rūkymas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad buvo gautas vyriškio pranešimas, kad atvyko pas draugą ir rado jį negyvą.

Name buvo pilna dūmų, išdegusios grindys, ugnies nematyti. Patalpos buvo uždūmintos (namas 8x8 m dydžio, rąstinis, apkaltas medinėmis lentelėmis, stogas dengtas šiferiu).

Taip pat gruodžio 27 d., apie 0 val. 41 min., Jurbarko r., Juodaičių k., name kilo gaisras, kurio metu sudegė pastatas.

Gaisravietėje rastas apdegęs nenustatytos tapatybės, amžiaus ir lyties kūnas. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Ugniagesiai informavo, kad buvo gautas pranešimas radijo ryšiu iš Juodaičių ugniagesių, kad dega namas atvira liepsna, jie jau vietoje, gavo pranešimą iš gyventojų.

Atvira liepsna degė namas. Namas 9x9 m dydžio, mūrinis, vieno aukšto, su mansarda, perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu. Nudegė stogas, perdanga, išdegė vidus.

00.31 val. rastas stipriai apdegęs moters kūnas. Nenustatyta, ar buvo dūmų detektorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją