Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad apie 17 val. Ukmergės r., Šešuolių seniūnijoje, Paškonių kaime, atvira liepsna degė medinis namas vieno aukšto namas.

Po pusvalandžio įvykio vietoje jau dirbo trys ugniagesių cisternos. Anot ugniagesių, gaisras buvo sudėtingas – jis pastebėtas, kai namas jau liepsnojo. Kai atvyko gelbėtojai, skardinis stogas jau buvo įkritęs.

Laimė, žmonių viduje nebuvo – pirminiais duomenimis, šeimininkai buvo išvykę, o jų vaikai buvo pas giminaičius, kituose namuose. Jeigu vaikai būtų likę namie, pasekmės galėjo būti tragiškos.

Ugniagesiams pavyko per valandą sustabdyti gaisro plitimą, o dar po valandos, apie 19 val. 30 min. ugnis buvo užgesinta.

Sudegė stogo konstrukcijos, perdanga, išdegė vidaus patalpos. Iš namo išnešti 2 dujų balionai. Dūmų detektoriaus nerasta.

Gaisro priežastį aiškinasi ugniagesių ekspertai. Viena versijų – ugnis galėjo įsiplieksti nuo katilinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją