Šiaulių apskrities policijos pranešime pasakojama, kad lemtingą vakarą bendruomenės pareigūnas Darius Jonaitis dalyvavo nuotolinėje paskaitoje su Raseinių technologijos ir verslo mokyklos mokiniais.

Laima Siliūnaitė paskaitos klausėsi važiuodama automobiliu. Besibaigiant paskaitai, Laima sušuko, kad kelyje Raseiniai–Baisogala, netoli Kaulakių gyvenvietės, mato pakelėje stoviniuojančius du vaikus. Jie stabdė pravažiuojančius automobilius.

Pareigūnas D. Jonaitis iškart prisiminė, kad policija yra gavusi pranešimą apie ieškomus du berniukus. Kadangi buvo jau tamsu ir spaudė šaltukas, pareigūnas paprašė Laimos sustoti ir pakviesti vaikus į automobilį. Moteris taip ir padarė. Netrukus nustatyta, kad tai – ieškomi berniukai. Jie buvo perduoti tėvams.

Raseinių rajono policijos komisariato viršininkas Artūras Košikas už pagalbą randant du vaikus Laimai Siliūnaitei įteikė Angelo sargo skulptūrėlę.

„Kartais tik per atsitiktinumą žmonės atsiduria tinkamu laiku, tinkamoje vietoje. Nežinia, kaip būtų pasibaigęs berniukų vakaras tamsoje stabdant pakeleivingus automobilius, jei ne Laimos greita reakcija ir nuoširdus noras padėti“, - pranešime rašo Šiaulių apskrities policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)