Šiaulių apskrities policija praneša, kad lapkričio 29 d., prieš vidurdienį, gerokai įkaušę chuliganai peržengė Respublikos g. esančio prekybos centro slenkstį ir iš karto pateko į parduotuvės darbuotojų akiratį.

Jos buvo priblokštos vyrų įžūlumo. Pirmiausia jie, prasidarę šaldytuvo dureles, ėmė rinktis sumuštinius ir juos čia pat demonstratyviai šlamšti. Kai pardavėjos norėjo vyrukus sudrausminti ir įtikinti, kad taip daryti nedera, jie pastabas ignoravo ir net bandė viską paversti juokais. O kai pardavėjos nutarė juos sulaikyti, 32 metų Naujosios Akmenės gyventojas, kaip svarų argumentą, išsitraukė lytinį organą ir jį pademonstravo.

Po tokio „šou“ vyrai nutarė parduotuvę palikti, tačiau darbuotojos, iškvietusios Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnus, užtvėrė kelią ir jų neišleido.

Pareigūnai vyrus rado jau apsiraminusius. 32 metų lytinio organo demonstruotojui buvo nustatytas sunkus (2,97 prom.) girtumas, jo 21-nerių metų draugeliui – vidutinis (2,29 prom.). Pastarajam lapkričio mėnesį dėl smulkių vagysčių iš įvairių Naujosios Akmenės parduotuvių yra pradėtos net trys administracinės bylos.

Vaikinas teistas ir už neteisėtą narkotinių medžiagų vartojimą, ir viešosios tvarkos pažeidimą, kai būdamas neblaivus, sumušė nepilnametį.

32-jų metų akmeniškio biografijoje – nesuskaičiuojamas kiekis administracinių bylų, daugiausia už įvairias vagystes, ir baudžiamųjų bylų, tarp kurių vyrauja viešosios tvarkos pažeidimai. Savo šokiruojančiu elgesiu parduotuvėje jis vėl pažeidė viešąją tvarką ir dėl to buvo pradėtas naujas ikiteisminis tyrimas.

Akmenės rajono policijos komisariato tyrėjai šiuo metu tiria dar kelias bylas, kuriose jis įtariamas fizinio skausmo sukėlimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)