Vilniaus apskrities policijos duomenimis, avarija įvyko apie 0 val. 30 min.

Apie eismo įvykį pranešė pro šalį važiuojantis vairuotojas. Policijos pareigūnus pasitikęs automobilio „Audi“ vairuotojas paaiškino, leisdamasis nuo kalno Narbuto gatve, netoli Žvėryno nesuvaldė automobilio.

Gatvė tuo metu buvo apsnigta ir slidi. Mašina nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į apšvietimo stulpą. Vairuotojas buvo blaivus. Jis skundėsi, kad skauda galvą.

Greitosios pagalbos medikai vyrą (gim. 2002 m.) nuvežė į ligoninę. Ten vairuotojui nustatyti įvairūs sumušimai.

Dėl apgadinto stulpo užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Eismo informacijos centras 6 val. pranešė, kad šalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos, vietomis yra drėgnų kelių ruožų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai didžiojoje šalies dalyje su prispausto sniego danga, provėžoti. Vairuotojai raginami rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną be žymesnio sniego. Kai kur plikledis. Oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Delfi dėkoja Tadui Bytautui už nuotrauką!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)