Apie 20.10 val. buvo gautas pranešimas, kad sostinės gatvėse automobilį vairuoja galimai neblaivus asmuo. Pareigūnai nedelsiant pradėjo dirbti pagal požymius ir netrukus Dūkštų g. esančios parduotutės „Lidl“ automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pastebėtas minėtas automobilis.

Policininkai sulaikė automobilį „VW Caddy“ vairavusį vyrą (gim. 1993 m.). Agresyvus ir akivaizdžiai neblaivus asmuo į alkoholio matuoklį pirmu kartu įpūtė 2,66 prom., antru – 2,42 prom.

Rėžėsi net į 5 automobilius

Pasirodo girtutėlis vyras automobilius daužė net keliose gatvėse.

Teigiama, kad Ukmergės gatvėje vyriškis apgadino 3 automobilius: „Toyota“, „Audi“ ir „Toyota“.

Šeškinės gatvėje įtariamasis apgadino 2 automobilius: „Toyota“ ir „Škoda“.

Iš viso girtas vyriškis apgadino 6 transporto priemones.

Pavogė kambarioko automobilį

Pareigūnams aiškinantis įvykio aplinkybės paaiškėjo, kad įtariamasis girtas gatvėse siautėjo su pavogtu automobiliu.

Vyras (gim. 1965 m.) papasakojo, kad jo kambariokas Ukmergės gatvėje esančiame bute iš jo striukės kišenės pavogė automobilio „VW Caddy“ užvedimo raktelį ir patį automobilį.

Įtariamasis dėl įvykio buvo uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d. (vagystė), 2811 str. 1 d. (Transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją