Apie sėkmingą sulaikymo operaciją pranešė Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje Linas Pernavas savo paskyroje feisbuke.

„Šiandien ryte po ilgo ir kruopštaus pasirengimo buvo sulaikytas Aurimas Balbušovas, kuris buvo Lietuvos policijos ir Europolo ieškomiausių asmenų sąraše. Jis 2011 metais buvo pripažintas kaltu dėl labai didelio kiekio narkotinių medžiagų įgijimo, laikymo, gabenimo su tikslu jas parduoti ir kontrabandos. Nuteistas 10 metų laisvės atėmimo bausme,“ – informuoja L.Pernavas.

A.Balbušovas slapstėsi daugiau nei 10 metų. Anot L.Pernavo, sulaikomas jis pateikė suklastotus dokumentus, bet greitai suprato, kad tai nepadės.

Nusikaltėlis sulaikytas per Telšių ir Šiaulių apskrities policijos bei JK teisėsaugos operaciją.

„Na ką, dar vienam „Game Over“, o likusiems linkėjimai nuo manęs ir mano kolegų, iki greito, tuoj pasibelsime ir į Jūsų duris!“, – įspėja mūsų policijos atašė JK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)