Policija informavo, kad lapkričio 21 d., apie 4 val. 52 min., Klaipėdos r., Derceklių k., užgesinus gaisrą name, rasti sudegę nenustatytos tapatybės ir amžiaus žmogaus palaikai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad sodo namelis degė atvira liepsna. Iš namo ugniagesiai išnešė dujų balioną.

Teigiama, kad žmogaus palaikai buvo rasti 4.47 val.

Gaisro metu sudegė pastato stogas, išdegė vidaus patalpos. Patalpoje dūmų detektoriaus nebuvo.

Jurbarke žuvo žmogus

Ugniagesiai informavo, kad tą pačią dieną buvo gautas pranešimas, jog Jurbarke, K. Donelaičio g., dega gyvenamojo namo rūsys, viduje galimai yra žmogus.

Rūsys buvo stipriai uždūmintas. Gaisro židinys rūsio patalpoje – smilko lova. 7.03 val. šalia lovos rastas vyras be gyvybės požymių.

Medikai piliečiui konstatavo mirtį. Apdegė lova, aprūko patalpos ir ten buvę namų apyvokos daiktai. Gyvenamasis namas 1 aukšto, su mansarda, 6x15 m dydžio, medinis, stogas dengtas šiferiu. Rūsio patalpa 3x5 m dydžio, betoninė, perdanga betoninė.

Policija informavo, kad buvo rastas mirusio vyro (gim. 1965 m.) apdegęs kūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją