Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) praneša, kad šeštadienį, 2 val. nakties, Jonavos rajone, Užusalių kaime, atvira liepsna degė medinis gyvenamasis namas. Po kelių minučių į gaisro vietą atvykę ugniagesiai, numalšinę liepsnas, viduje rado apdegusį vyro kūną. Iki atvykstant ugniagesiams, į ligoninę buvo išvežti du apdegę vyrai.

Tą pačią dieną, apie 17 val. 30 min., kilo gaisras Vilniuje, Tuskulėnų gatvėje. Viename iš daugiabučio butų degė virtuvė. Ugniagesiai viduje rado smarkiai apdegusią moterį, išnešė ją į lauką, bet greitosios pagalbos medikai konstatavo moters mirtį. Dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Šiąnakt, apie 3 val., pranešta, kad Klaipėdos rajone, Priekulės seniūnijoje, Derceklių kaime, sodo bendrijoje „Dituva“, atvira liepsna dega namas. Apmalšinę liepsnas, ugniagesiai viduje rado žmogaus palaikus. Sudegė palėpė, stogas, išdegė pirmojo aukšto patalpos ir sienos, apgadintas kaimyniniame sklype buvęs šiltnamis.

Dar vienas žmogus gaisre žuvo šįryt. Apie 7 val. Jurbarke, Donelaičio gatvėje, degė namo rūsys. Ugniagesiai rūsyje rado žmogų, išnešė jį į lauką, deja, medikai konstatavo jo mirtį.

Portalo jurbarkosviesa.lt duomenimis, užsidegė čiužinys, ant kurio gulėjo vyras. Nors ugnies buvo nedaug, dūmų ir smalkių užteko, kad miegantis vyras uždustų.

Šiemet gaisruose iš viso žuvo 54 žmonės. Pernai tuo pačiu metu žuvusiųjų buvo gerokai daugiau – 72.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją