Pirminiais duomenimis, sekmadienį, apie 17 val. 55 min., Kaune, K. Petrausko-Savanorių pr. sankryžoje, susidūrė automobiliai „Toyota Prius“, vairuojamas vyro (gim. 1953 m.), „Mercedes Benz Classe C“, vairuojamas moters (gim. 1982 m.) ir su įjungtais garso bei šviesos signalais važiavęs tarnybinis policijos automobilis „VW Transporter“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto Kauno apskr. VPK pareigūno (gim. 1992 m.).

Per eismo įvykį buvo sužalotas tarnybos metu uniformuotas Kauno apskr. VPK pareigūnas (gim. 1998 m), kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Aplinkybės tikslinamos.

Vaizdais iš nelaimės vietos su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo skaitytojas.

„Po avarijos matėsi, kad šalia vairuotojo sėdintis pareigūnas nukentėjo, nes iš karto po avarijos atsidarė durys ir dalinai iškrito iš automobilio ir kelias sekundes atsirėmęs rankomis į asfaltą klūpėjo. Po to išvis atsigulė ant asfalto, video aišku to nesimato, nes gulėjo po šalia stovinčio automobilio ratais, o jis švietė lempomis tiesiai į mumis, bet vaizdas kraupus“, – pasakojo eismo įvykį registratoriaus pagalba nufilmavęs skaitytojas.

Daugiau apie įvykį skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją