„Vakar JK sulaikytas dar vienas nuo 2018 metų Lietuvos policijos ieškomas asmuo. Jis jau yra nuteistas 6 mėnesių laisvės atėmimo bausme, be to jis yra įtariamas padaręs labai sunkų ir apysunkį nusikaltimus bendrininkaudamas su nusikalstamo susivienijimo nariais.

Dėkui Kauno apskrities policijos ir JK kolegoms!

Sulaikytas, jis prisistatė kito asmens vardu, pateikė kito asmens dokumentus, atsisakė pateikti pirštų antspaudus, tačiau greitai suprato, kad mes žinome daug daugiau nei jis mano, galiausiai savo nuomonę pakeitė ir jau ruošiasi kelionei į Lietuvą.

Gerbiamieji, jei Jūs esate ieškomi ir galvojate, kad Jūsų niekas nesuras ir nesulaikys, tai Jūs labai klystate, mes apie Jus žinome daugiau nei Jūs įsivaizduojate. Ateis laikas kiekvienam! Artėja Naujieji metai - pats geriausias laikas pradėti kitokį gyvenimą… pamąstykite apie tai“, - rašė L. Pernavas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją