Kaip jau pranešė Delfi, pirmadienį, apie 16 val. Vilniuje, A. Kojelavičiaus g., Naujosios Vilnios geležinkelio stoties teritorijoje, 17-metis su drauge užlipo ant traukinio cisternos nusifotografuoti.

Įtariama, kad jis galėjo prisiliesti prie aukštos įtampos laido. Nuo elektros iškrovos užsidegė paauglio drabužiai. Jam padėti atskubėjęs Greitosios medicinos pagalbos darbuotojas (gim. 1969 m.), užlipęs ant cisternos, taip pat patyrė elektros iškrovą. Vyro drabužiai užsidegė, jis be sąmonės krito nuo vagono.

Kartu buvęs Vilniaus apskr. policijos pareigūnas (gim. 1977 m.), gesindamas degantį greitosios pagalbos darbuotoją, nudegė rankos plaštaką.


Nepilnametis ir GMP darbuotojas dėl daugybinių kūno nudegimų paguldyti į ligoninę. Pareigūnas, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pareigūnai surinko medžiagą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją