Pirmadienį paryčiais gautas pranešimas, kad Kazlų Rūdoje, M.Valančiaus g., išsprogdintos prekybos centro „Maxima“ durys.

Atvykus specialiosioms tarnyboms, paaiškėjo, kad išplėštas bankomatas.

Dėl įvykio policija ėmėsi veiksmų plano „Skydas“.

Kol atvyko viešojo saugumo ir kriminalinės policijos pareigūnai, įvykio vietoje budėjo ugniagesiai.

Kazlų Rūdos meras Mantas Varaška-Pelakauskas savo feisbuko paskyroje praneša:

„Šią naktį susprogdintas Kazlų Rūdoje esančios „Maximos“ įėjimas ir pagrobtas bankomatas. Nusikaltimo aplinkybės tiriamos. Prekybos centras uždarytas ir neveiks bent savaitę laiko. Aplinkiniai gyventojai nenukentėjo. Teritorija kol kas užtverta, joje dirba kriminalistai. Gyventojus prašome būti supratingus ir laikytis STOP juostos atitvarų. Kol kas nepasiekiami ir „Omniva“ bei DPD terminalai. Aplinkybes atnaujinsime dienos pabaigoje.“

Papildyta:

„Į bankomatą buvo prileista dujų mišinio, bankomatą susprogdinus, iš jo buvo pavogtos pinigų kasetės su jose esančiais pinigais. Sprogus bankomatui, pažiro stiklai, truputį pažeista ir stogo konstrukcija, sprogimas buvo didelis, stiklai pažirę dideliu spinduliu nuo parduotuvės patalpų“, – BNS sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Ieva Šlivinskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)