Pasak Policijos departamento, avarija įvyko 17 val. 15 min. kelio Vilnius-Lyda 37-ame kilometre. Įvykio metu susidūrė automobilis "Honda Accord", kurį vairavo 28 metų V.Š., ir Muitinės departamentui priklausantis automobilis "Volkswagen Passat".

Pastarąjį vairavo nuo 1992 metų Muitinės departamente vairuotoju dirbantis Danius Markovas. Visi trys Muitinės departamento darbuotojai dėl avarijoje patirtų sužalojimų paguldyti į ligoninę. "Honda Accord" vairuotojas gydomas reanimacijoje.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Pasak Muitinės departamento, į komandiruotę po Vilniaus teritorinės muitinės postus, departamento pareigūnai išvažiavo ketvirtadienį apie 13 valandą.

Komandiruotės tikslas buvo įvertinti šios muitinės postų infrastruktūrą bei poreikius, pareigūnams tenkantį darbo krūvį ir pateikti siūlymus Muitinės departamento direktoriui bei šiuo metu Lietuvos muitinėje vykdomos reorganizacijos komisijai.

Pareigūnai per 4 valandas aplankė Medininkų ir Šalčininkų kelio postus, Stasylų geležinkelio postą. Autoavarija įvyko pareigūnams grįžtant iš Stasylų į Vilnių.