Policija informavo, kad antradienį, lapkričio 8 d., apie 23.20 val., buvo gautas pranešimas, jog Kaune, Kalvarijos g., iš vaizdo stebėjimo kameromis stebimos aikštelės pavogti keturi šulinio dangčiai.

Padaryta turtinė žala siekia apie 750 eurų.

Kitos dienos rytą, apie 10.40 val., Kauno apskr. VPK Reagavimo valdybos pareigūnai Kaune, Birželio 23-osios g., pastebėjo automobilį BMW, kurį nuspręsta patikrinti, nes gali būti susijęs su įvykdyta nusikalstama veika. Patikrinus automobilį, vairuojamą vyro (gim. 1989 m.), buvo rasti galimai įvykdytos minėtos nusikalstamos veikos įrankiai. Negana to, pareigūnai automobilyje rado ir galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų. Vairuotojas buvo pristatytas į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo. Šis Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Kauno Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. ir 259 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją