Pirminiais duomenimis, lapkričio 8 d., apie 7.00 val., Marijampolės apskr. VPK Jurbarko r. PK buvo gautas pranešimas, kad Jurbarke, Vydūno g., nuo Nemuno upės tilto galimai nušoko vyras (gim. 2004 m.).

Policija pradėjo vykdyti asmens paiešką.

Policija informavo, kad pranešėjas pamatė ar tilto mirginą, kuri šaukė vardu dingusį asmenį. Jis nedelsiant iškvietė pagalbą. Anot pareigūnų, ant tilto buvo rasta dingusiojo striukė.

Paieška vykdoma trečią dieną

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad antradienį pareigūnai paprašė ieškoti galimai vandenyje nuskendusio jaunuolio. Išžvalgytas 7 km ilgio vandens paviršiaus plotas abiejuose Nemuno krantuose. Galimai nuskendusio jaunuolio nebuvo rasta.

Trečiadienį, apie 9.30 val., buvo gautas pareigūnų pranešimas, kad reikalinga pagalba tęsti galimai antradienį nuskendusio jaunuolio paiešką.

Išžvalgytas vandens paviršiaus plotas abiejuose Nemuno upės krantuose (30 km). 12:05 val. vyriausiojo tyrėjo prašymu į įvykio vietą buvo išsiųsti Kauno narai. Narai išžvalgė 2 km upės atkarpos. Galimai nuskendusio jaunuolio taip pat nebuvo rasta.

Šiandien, lapkričio 10 dieną, ugniagesiai tęsia jaunuolio paiešką. Ugniagesiai informavo, kad apie 9.40 val. buvo nuspręsta vykti į paieškos vietą. Teigiama, kad gelbėtojai valtimi plaukia Nemuno upe, tikrina vandens paviršių ir pakrantes.

Pirminiais duomenimis, vaikinas dar nėra rastas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją