Bylos duomenimis, šių metų rugsėjo mėnesį, apie 10 val. ryto, Klaipėdos miesto policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad prie šiaurinėje uostamiesčio dalyje esančio daugiabučio pastebėtas pusamžis vyras, automobilyje tenkinęs savo lytinę aistrą.

Prokuratūra praneša, kad liudytojų užfiksuoti ir pareigūnams perduoti automobilio, kuriame pastebėtas vyras, valstybiniai numeriai padėjo greitai identifikuoti ir surasti viešąją tvarką pažeidusį įtariamąjį. Savo kaltę jis pripažino.

Vyro veiksmai buvo įvertinti kaip viešosios tvarkos pažeidimas. Ikiteisminiam tyrimui vadovavusi Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė kreipėsi į Klaipėdos apylinkės teismą su pareiškimu užbaigti procesą teismo baudžiamuoju įsakymu, prašydama klaipėdiečiui skirti piniginę baudą.

Teismas prokurorės prašymą tenkino. Vyras privalės sumokėti 1700 eurų baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)