„Kas vyksta Savanoriuose, kitoje gatvės pusėje priešais „McDonald’s“ restoraną? Keturi policijos ekipažai ir viena greitosios brigada, stovi jau valandą laiko“, – apie 21.55 val. nupasakojo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis informavo, kad 20.51 val. gautas pranešimas apie neadekvačiai besielgiantį vyrą. Policijos duomenimis, su kirviu rankose jis lakstė po gatvę, išdaužė užkandinės „Bazooka“ langą.

Kitas kaunietis pridūrė, kad prieš pereidamas į kitą gatvės pusę, asmuo bėgiojo po prekybos centro „Rimi“ automobilių stovėjimo aikštelę.

Į įvykio vieta iškviesta greitoji pagalba, žmogų apžiūrėjo medikai, policijos žiniomis, jis greičiausiai bus vežamas į ligoninę. 22 val. Savanorių prospekte dar dirbo vienas policijos ekipažas, pareigūnai tikslino įvykio aplinkybes.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad asmuo bus pristatytas į LSMU Kauno ligoninės Psichiatrijos kliniką. Pats vyras nesusižalojo, kitiems medicininės pagalbos neprireikė.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, galite sužinoti čia.