Policija praneša, kad Druskininkuose, Merkinės gatvėje, 76 metų vyras rado į tentą suvyniotą graižtvinį šautuvą „SUHL KKV 1001“.

Su ginklu dėkle rasti vamzdžio valymo įrankiai, trys degtukų dėžutės, jose buvo sudėta po 10 vienetų šaudmenų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ginklas ir šaudmenys paimti, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo disponavimo ginklais ir šaudmenimis.

Tą pačią dieną Klaipėdos rajone, Kukuliškių kaime, name, pareigūnams paimant mirusio vyro teisėtai laikytus ginklus, seife rasta rankinė granata su šalia esančiu sprogdikliu.

Granatą paėmė atvykę Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo sprogmeniu.

Taip pat Klaipėdos rajone, Daukšaičių kaime, Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos specialistai, tikrindami 56 metų vyro sodybos patalpas, rado įvairaus kalibro šovinių, šautuvo vamzdį, durtuvą bei daiktą, panašų į sprogmenį.

Radinius paėmė policijos pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją