Rasti automobilyje

Apie 17.30 val. Kaune, Lakūnų pl., stovinčiame automobilyje „Opel Astra“, buvo rastas mirusio vyro (gim. 1988 m.) kūnas su šautinėmis žaizdomis bei sužalota moteris (gim. 1978 m.), kuri dėl šautinės žaizdos paguldyta į ligoninę.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas skelbė įtariamojo Egidijaus Daračiaus (gim. 1984 m.) paiešką. Pareigūnai įspėjo, kad jis gali būti ginkluotas.

Įtariamasis rastas negyvas

Buvo teigiama, kad įtariamasis pasišalino su juodos spalvos automobiliu „Toyota Avensis“, valstybiniai numeriai MHL857. Jo automobilis rastas Kaune, Minkovskių g., aikštelėje po viaduku.

Šaulio ieškojo viso Kauno policijos pajėgos.

Netrukus, po rasto įtariamojo automobilio, Kaune, H. ir O. Minkovskių g., kinologai rado ir ieškoto vyro (gim. 1984 m.) kūną. Šalia rastas ir ginklas.

Pirminiais duomenimis, vyras mirtinai susižalojo pats.

Moteris įtariamojo pamotė

Antradienį Kauno policija informavo, rasta moteris buvo sužalota nesunkiai, jos gyvybei pavojus negresia.

Policija nedaugžodžiavo apie įvykį, teigiama, kad vyksta tyrimas ir daugiau duomenų negali būti teikiama.

Vis dėlto pavyko sužinoti, kad įtariamojo ir sužalotos moters pavardės sutampa.

Naujienų portalas lrytas.lt informuoja, kad sužalotoji yra E. Daračiaus pamotė, o nušautas vyras – jos draugas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d. (nesunkus sveikatos sutrikdymas), 129 str. 1 d. (nužudymas) ir mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją