Į įvykio vietą išsiųstos Jonavos PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Jonavos greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Papildyta:

PAGD Situacijų koordinavimo skyriaus pareigūnas informavo Delfi.lt, kad gaisro vietoje dirba 4 auto cisternos. Dar 4 cisternos ir operacijų vadovas atvyksta iš Kauno.

Jau paskelbta apie lokalizaciją, gaisro plitimas sustabdytas.

Patalpos uždūmintos, todėl evakuojami senelių namų gyventojai. Esančius viršutiniuose aukštuose, teks nukelti keltuvais.

Dar papildyta:

BNS praneša, kad užsidegė šalia senelių namų esanti pavėsinė.

Vėliau gaisras persimetė ir į patį senelių namų pastatą, ugniagesiai gelbėtojai evakavo 40 globotinių ir darbuotojų.

Pirminiais ugniagesių duomenimis, per gaisrą nukentėjo du žmonės.

Dalis globotinių laikinai perkelti į gretimą sporto salę, dalis sunkesnės sveikatos būklės asmenų laikinai išvežti į gydymo įstaigas. Tolesniu gyventojų apnakvindinimu rūpinasi vietos seniūnijos ir Jonavos rajono savivaldybės atstovai.

Pasak PAGD budėtojų, pastatas rimtai nenukentėjo, išvėdinus patalpas, gyventojai greičiausiai artimiausiu metu galės į jas grįžti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)