Bylos duomenimis, kaltinamasis N. C. liepos mėnesį namuose laikė labai didelį kiekį narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Įtariama, vyras buvo įgijęs daugiau kaip ketvirtį kilogramo amfetamino, beveik 100 gramų kitų sintetinių psichotropinių medžiagų. Taip pat beveik 12 gramų kanapių ir 10 gramų heroino.

Prokuratūra praneša, kad didžiąją dalį narkotinių bei psichotropinių medžiagų kaltinamasis N. C. iš Vilniaus vežė į Kauną ir Giraitės kaime paslėpė po mobiliuoju nameliu.

Su likusiais narkotikais vyras tęsė savo kelionę, bet netrukus buvo sustabdytas policijos ir perduotas Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnams. Per kratą automobilyje pareigūnai taip pat rado labai didelį kiekį galimai narkotinių medžiagų - maišelį su amfetaminu.

N. C. pateikti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 3 dalį. Dėl šios nusikalstamos veikos numatomas laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją