Klaipėdos policija praneša, kad dar 2021 m. lapkričio mėn. užfiksuota, kaip vyras Klaipėdoje pardavė apie 5 g kanapių pirkėju apsimetusiam pareigūnui.

Tęsdami tyrimą, kriminalinės policijos pareigūnai 2022 m. gegužės mėn. Naujojoje Akmenėje vyrą sulaikė. Tą pačią dieną atliktos kratos jo gyvenamojoje vietoje. Rasta kanapių, 11 kanapių augalų bei šių narkotinių medžiagų auginimui pritaikyta įranga.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Pranešama, kad tai – niekur nedirbantis 36-erių vyras, jau anksčiau teistas už nusikaltimus, susijusius su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis, taip pat už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją