Panevėžio apskrities policija praneša, kad per kratas Rokiškio rajone esančioje sodyboje, rastos patalpos su specialiai sumontuota įranga, skirta narkotinių ar psichotropinių medžiagų auginimui.

Pareigūnai aptiko didelį kiekį kokaino ir kanapių. Taip pat rasta psichoaktyvių haliucinogeninių grybų.

Atliekant kratas buvo pasitelktos gausios policijos pareigūnų pajėgos, dalyvavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistinių tyrimų tarnybos Kriminalistinio aptarnavimo skyriaus specialistai, kinologas su tarnybiniu šunimi Cherry.

Panevėžio Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų, turint tikslą jas platinti, bei įrenginių tokioms medžiagoms gaminti laikymo.

Už disponavimą dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo 8 iki 10 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją