Pranešama, kad gaisro padaryti nuostoliai – 31 700 eurų.
Kaip jau pranešė Delfi.lt, pirmadienio naktį apie 3 val. Žiedų g. užsidegė krovininis automobilis „Renault Magnum“ (pagamintas 2007 m.)ir priekaba su lengvuoju automobiliu „Ford Focus“ (pagamintas 2005 m.) bei vilkiko „Iveco“ kabina. Pranešėjas teigė, kad mašinos ne tik dega, bet ir sproginėja. Kilęs pavojus šalia stovinčioms mašinoms ir netoliese esančiam automobilių servisui.

Gaisrą malšino apie dvidešimt ugniagesių ir 4 automobilinės cisternos. Apie 5 val. ryto ugnis buvo užgesinta.

Per gaisrą išdegė „Renault“ kabina ir lengvasis automobilis „Ford Focus“. Visiškai sudegė „Renault Master“(pagamintas 2003 m.), mikroautobuso „VW Transporter“ (pagaminto 1996 m.) priekis ir šonas, krovininio „Fiat Ducato“ (pagamintas 2000 m.) priekis.

Taip pat apdegė lengvieji automobiliai: „Peugeot 406“ (pagamintas 1998 m.), „VW Golf“ (pagamintas 2000 m.)ir „Audi 80“(pagamintas 1989 m.).

Policijos duomenimis, visi sudegę automobiliai priklauso vienam žmogui (gim. 1973 m.)

Gaisravietę apžiūrėję tyrėjai įtaria, kad gaisras kilo dėl padegimo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją