Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad rugsėjo 26 d., po septintos vakaro, Telšiuose, Šviesos gatvėje, automobilis „Audi A6“, vairuojamas neblaivaus 38 metų vyro (3,72 promilės), išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Audi A3“.

Nuo smūgio pirmasis „Audi“ užvažiavo ant šaligatvio, apgadino namo kiemo metalinę tvorą, dar trenkėsi ir nuvertė kelio ženklą.

Per šį eismo įvykį nukentėjo „Audi A3“ vairuotojas, 37 metų vyras, ir 14-metė keleivė.

Dėl eismo įvykio pradėtas tyrimas. Vyrui gresia laisvės atėmimo bausmė ir už vairavimą esant girtam. Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją