07.53 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Alytaus r., Butrimonių sen., Trakininkų k., Raižių g. įvyko eismo įvykis, yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Alytaus PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta:

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai dėl tiršto rūko kelkraštyje sustojo lengvasis automobilis „Volvo“. Kelias buvo šlapias ir slidus. „Audi“ vairuotoja per vėlai pastebėjo stovinčią „Volvo“ ir nesuvaldė savo mašinos.

Per avariją buvo prispausta „Audi“ vairuotoja. Ją išlaisvino ugniagesiai. Mergina buvo be sąmonės. Ji nuvežta į ligoninę.

Įvykio vietoje dirba policija.

Eismo informacijos centras 7 val. pranešė, kad didžiojoje šalies dalyje eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 150 metrų.

Papildyta Alytaus apskrities policijos informacija:

Pirminiais duomenimis, nuo Butrimonių mstl., Alytaus kryptimi važiavusi mergina ( gim. 2003 m.), nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo "Audi A3" automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su "Volvo XC90" automobiliu, kurį vairavo vyras (gim. 1946 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo "Audi" automobilio vairuotoja, ji dėl patirtų sužalojimų gydoma Alytaus ligoninės reanimacijos skyriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją