Pakruojo r., Peleniškių k., kaktomuša susidūrė mokyklinis autobusas „Mercedes Benz Sprinter“, vairuojamas vyro (gim. 1965 m.) ir traktorius „John Deere 7410“, kurį vairavo vyras (gim. 1984 m.).

Per eismo įvykį sužaloti 5 moksleiviai. 16-metė ir 12-metė paguldytos į ligoninę. 12-metis berniukas, 10-metis ir 13-metė mergaitė, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Policija surinko medžiagą avarijos aplinkybėms patikslinti.

Papildyta:

Šiaulių apskrities policijos atstovė informuoja, kad vairuotojai pareigūnams paaiškino, jog važiuodami dėl kelio vingio ir augančių krūmų nematė vienas kito, o pastebėjo likus vos keliems metrams iki susidūrimo.

Autobusiuku važiavo 6 vaikai.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, nukentėjo net 7 asmenys: mokyklinio autobuso 56 metų vairuotojas ir keleiviai: 18-metė, 10 ir 12 metų berniukai, 12-metė, 13 ir 16 metų mergaitės.

Autobusiukas priklauso Pakruojo r. Pašvitinio pagrindinei mokyklai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)