Policijos pareigūnai informuoja, kad skambutis registruotas rugsėjo 12 d. apie 17.43 val.

Pranešama, kad mobiliuoju telefonu be SIM kortelės paskambino vyras, prisistatęs 1969 metais gimusiu asmeniu, teigė, jog jis prieš mėnesį buvo pagrobtas.

Skambinęs žmogus patikino, kad šiuo metu nežino, kur jis yra.

Po paslaptingo skambučio pareigūnai pradėjo skambinusio asmens paiešką, pradėtas tyrimas pagal LR BK 146 str.

Neteisėtas laisvės atėmimas:

1. Tas, kas neteisėtai atėmė žmogui laisvę, jeigu nebuvo žmogaus pagrobimo kaip įkaito požymių, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

2. Tas, kas padarė šio straipsnio 1 dalyje numatytą veiką panaudodamas smurtą arba sukeldamas pavojų nukentėjusio asmens gyvybei ar sveikatai, arba laikydamas nukentėjusį asmenį nelaisvėje ilgiau nei 48 valandas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Papildyta 10.25 val.: Kaip Delfi.lt informavo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gailutė Smagriūnienė, pareigūnai surado apie pagrobimą pranešusio asmens brolį. Abu vyrai gyvena Radviliškyje. Apklausus brolį paaiškėjo, kad apie pagrobimą pasakojęs žmogus senokai nesilankė namuose, tačiau brolis į policiją dėl asmens dingimo nesikreipė.

Policijos pareigūnai ieško kitų skambinusiojo įvardytų asmenų, su kuriais, kaip jis nurodė, buvo bendravęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)