Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša, kad gegužę Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose esančiuose bankomatuose įtariamasis buvo įtaisęs savadarbius įrenginius – lipnias pinigų gaudykles.

Teisėsaugos pareigūnams vyras įkliuvo gegužės 5 dieną, kai gavę pranešimą apie Klaipėdoje esančiame bankomate rastą savadarbį įtaisą, skirtą pasisavinti pinigus, policijos pareigūnai nuvyko į įvykio vietą.

Įtarimų sukėlė tai, kad pareigūnus pamatęs netoliese buvęs vyras pradėjo bėgti. Sulaikę bėglį, policininkai rado jo kišenėje atsuktuvą ir lipnią juostą su prilipusiais banknotais. Įtariamasis buvo uždarytas į areštinę.

Surinkta duomenų, kad kaltinamasis savadarbes grynųjų pinigų gaudykles buvo įtaisęs 9-iuose bankomatuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose ir per kelias dienas galėjo pagrobti bendrai daugiau nei 1 800 eurų grynųjų pinigų. Atliekant ikiteisminį tyrimą vyras pilnai atlygino padarytą žalą.

Tyrimą organizuojanti ir jį kontroliuojanti Klaipėdos apylinkės prokurorė J. Rumbinaitė Klaipėdos apylinkės teismo baudžiamuoju įsakymu prašo gaudyklių meistrui už jam inkriminuojamus nusikaltimus skirti maksimalią arešto bausmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją