Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad apie 20 val. (dėl blogo matomumo) naujagimio paieška Nemune buvo nutraukta. Teigiama, kad paieškos buvo bevaisės.

Anot ugniagesių, jei policijos pareigūnai prašys pagalbos ryt bus tęsiama naujagimio paieška upėje.

Rastas moters kūnas

Policija informavo, kad šiandien 14.20 val. moters kūnas buvo rastas Nemune. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kauno policija pranešė, kad moters kūnas rastas visai netoli namų. Pirminiais duomenimis, moters ir kūdikio buvo ieškoma visur: netoli namų, Panemunės miške bei upėje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad apie 13 val. į gelbėtojus kreipėsi policijos pareigūnai, jie paprašė pagalbos – patikrinti Nemuną.

Teigiama, kad apie 14.11 val. buvo rastas negyvos moters kūnas, paaiškėjo, kad tai ieškota dingusi kaunietė. Jai buvo konstatuota mirtis.

Narai darbų Nemune nebaigė, vandenyje ieškojo ir kūdikio kūnelio.

Dingo naktį

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai skelbė, kad yra vykdoma moters (gim. 1995 m.) ir jos naujagimio paieška.

Moteris su kūdikiu iš namų esančių Kaune, Biržiškų g., išėjo rugsėjo 10 d. apie 00.30 val. ir iki šiol negrįžo. Teigiama, kad jokių daiktų moteris su savimi nepasiėmė, turėjo tik kūdikį ant rankų.

Pirminiais duomenimis, naujagimis gimė vos prieš 5 dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)