Policija informavo, kad 8.07 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Eišiškių pl. ir Salininkų g. sankryžoje, susidūrė maršrutinis autobusas ir lengvasis automobilis.

Teigiama, kad nuo smūgio lengvasis automobilis atsidūrė griovyje.

Anot policijos, pranešėjas teigė, jog prispaustų žmonių nėra. Medikų pagalbos prireikė automobilio vairuotojui (apie 40 metų), jis skundėsi šono skausmais.

Policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Liudininkai pranešė, kad dėl avarijos buvo eismas yra paralyžiuotas.

Papildyta

Pirminiais duomenimis, susidūrė 1972 metais gimusio vyro vairuojamas maršrutinis autobusas su 1977 metais gimusio vyro vairuojamu „Saab“ automobiliu. Į ligoninę po avarijos buvo pristatytas lengvojo automobilio vairuotojas.

Į avariją patekusio autobuso vairuotojas teigė, kad važiavo iš Salininkų gatvės į Eišiškių pl. (iš šalutinio kelio į pagrindinį). Vyras teigė, kad kitas autobusas (važiavęs Eišiškių pl.) sustojo jį praleisti. Teigiama, kad sustojusį autobusą staiga pradėjo lenkti „Saab“ automobilis – jis kirto dvigubą ištisinę liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su autobusu.

Lengvojo automobilio vairuotojas taip pat pateikė savo pasakojimą. Vyras teigė, kad važiavo Eišiškių pl., persirikiavo į pirmą eismo juostą (sukti į Salininkų g.) ir prisiminė, kad jam reikia pasiimti akumuliatorių, dėl to jis staigiai persirikiavo į antrą eismo juostą. Kaip įvyko pati avarija jis nepamena.

Abu vairuotojai eismo nelaimės metu buvo blaivūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją