Rugpjūčio 21 d., sekmadienį, apie 11.40 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Reagavimo valdybos policijos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie, kaip įtariama, bandė pasisavinti oro kondicionierių.

Šeštadienį, rugpjūčio 20 d., apie 13.05 val. Kaune, S. Žukausko g., esančios įmonės pavogtas oro kondicionierius „Cliver“. Padaryta turtinė žala siekia apie 6000 eurų.

Vykdant įtariamųjų paiešką, sekmadienį, rugpjūčio 21 d., apie 11.40 val. policijos pareigūnai sulaikė du kauniečius. Vyrai jau yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas panašias nusikalstamas veikas. Atliekant kratą įtariamojo namuose, rasti įvairūs daiktai, kurie kaip įtariama, buvo pavogti anksčiau.

Asmenis, atpažinusius savo galimai pavogtus daiktus, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnus tel. 8 700 62 782 arba rašyti el. paštu lina.blazeniene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)