Avarijos vietą užfiksavęs Andrius Litinskas su Delfi.lt skaitytojais pasidalijo vaizdo įrašu ir nuotraukomis. Įvykio vietoje dirbę pareigūnai užtvėrė važiuojamąją dalį. Ant kelio prie automobilio gulėjo dviračiai.

Berniukas su mama jau buvo išvežti į ligoninę.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjas Artūras Šliavas sakė, kad avarija įvyko apie vidurdienį.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, dviračiu važiavusi 29-nerių metų moteris specialioje kėdutėje vežėsi nė dvejų metų neturintį sūnelį, kai 43 m. „VW Cady“ vairuotojas jos partrenkė.

Po avarijos automobilio vairuotojas bandė sprukti, tačiau jis iškart buvo sulaikytas.

Policijos pareigūnai automobilio vairuotojui nustatė 2,49 prom. girtumą, vyras uždarytas į areštinę.

Pareigūnus medikai informavo, kad moteris su vaiku išleisti gydytis į namus. Laimei, sužalojimai nebuvo labai sunkūs.

Eismo įvykio tiriantys pareigūnai pradėjo tyrimą ir dėl vairavimo neblaiviam. (Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų).

Delfi.lt dėkoja skaitytojui A. Litinskui už nuotraukas ir vaizdo medžiagą !

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją