13.34 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kupiškyje Račiupėnų ir Aukštaičių gatvių sankryžoje susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis.

Praneša, kad nukentėjo trys žmonės.

Informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 15.32 val.: Panevėžio policijos atstovė Odeta Jukniūtė Delfi.lt pranešė, kad „Opel“ automobilį vairavęs Kupiškio gyventojas, išvažiavęs iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu motociklu „Harley Davidson“ važiavusio vyro.

Pasak O. Jukniūtės, sankryžoje maždaug prieš porą mėnesių buvo pakeistas eismas, buvęs pagrindinis kelias dabar yra tapęs šalutiniu, tad neatmetama, kad vietos gyventojas užsimiršo pažiūrėti į kelio ženklus ir važiavosi taip, kaip buvo anksčiau įpratęs.

Motociklo vairuotojas nuvežtas į ligoninę, įtariama, kad jam lūžo koja. Motociklo keleivei taip pat prireikė medikų pagalbos.

Į Respublikinę Panevėžio ligoninės priėmimo skyrių nuvežtam motociklo vairuotojui, gimusiam 1988 m., nustatytas abiejų dilbių kaulo lūžimai. Moteriai, gimusiai 1989 m., nustatyta mentės kaulo lūžimas. Medikams suteikus pagalbą abu žmonės išleisti gydytis į namus.

Automobiliu kartu su vairuotoju buvo ir mažametis keleivis. Medikai juos apžiūrėjo vietoje, tačiau sužalojimų nenustatė.

Tikslias eismo įvykio aplinkybes tiria policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją