Nelaimės prasidėjo nuo pat ryto. Pusę aštuntos Kaune, Pramonės prospekte, 45 metų moters vairuojamas automobilis „VW Golf“ kliudė per pėsčiųjų perėją elektriniu paspirtuku važiavusią 35 metų moterį. Ji nuvežta į ligoninę.

Prieš aštuntą ryto, Vilniuje, Apkasų ir Minties gatvių sankryžoje, automobilio „Renault“ 25 metų vairuotojas, sukdamas į dešinę degant žaliam šviesoforo signalui, susidūrė su iš kairės važiavusiu elektriniu paspirtuku. Šiam taip pat degė žalias signalas. Nukentėjo dviratę transporto priemonę vairavęs 29 metų vyras.

Pavakarę, Kauno rajone, Ramučių kaime, Silvestro Žukausko gatvėje, 22 metų mergina, važiuodama elektriniu paspirtuku, nespėjo jo sustabdyti ir atsitrenkė į atbulą einantį vaiką. Nukentėjo 10 metų berniukas.

7 vakaro, Kaune, Jonavos gatvėje, 56 metų vyrą, ėjusį per važiuojamają kelio dalį, partrenkė elektrinis paspirtukas, jo vairuotojas iš įvykio vietos nuvažiavo. Nukentėjo pėsčiasis.

Prieš pusę aštuonių vakaro, Palangoje, Jūratės gatvėje, susidūrė dviračiu važiavusi 44 metų moteris ir 12-metė mergaitė su elektriniu paspirtuku. Nukentėjo vyresnioji eismo dalyvė.

Popietę, Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas 84 metų vyro, partrenkė ir sužeidė per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusią 12 metų mergaitę.

Septintą vakaro, Mažeikių rajone, Tirkšlių miestelyje, S. Nėries ir J. Tumo-Vaižganto gatvių sankryžoje, 48 metų moters vairuojamas automobilis „Nissan Qashqai“ lenkė į kairę sukusį automobilį „Honda Accord“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo šio automobilio 32 metų vairuotoja.

Dviratininkų ir paspirtukininkų avarijas tiria Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją